Cykeluge

I foråret kan børnene have deres cykler med på fritidshjemmet, hvor de her kan vaske, pudse og klargør cyklen til en ny cykelsæson. Vi slutter denne uge af om fredagen med en stor fællestur til Utterslev mose, hvor vi her cykler mosen rundt. De voksne er placeret på forskellige poster rundt på cykelruten, med forskellige forfriskninger. Der sættes opslag op i husene ang. dette.

 

I maj måned har vi den årlige cykeluge. Det går ud på at børnene kan klargøre deres cykel til forår- og sommersæsonen.


Cykeldag3IMG_0157IMG_0182

 

Børnene kan her få hjælp til, at få smurt kæden, strammet op på bremser, hjul, gear osv. Endvidere er der rig mulighed for at vaske, pudse og polerer cykel flot og blank.

 

For 2. og 3. klassebørnene kan de tage deres cykel med ned på fritidshjemmet fra skolen.

For 0. og 1. klassebørnene skal cyklen afleveres direkte nede på fritidshjemmet, da de ikke bliver taget med ned når personalet henter børnene på skolen 12.45.

Om fredagen afslutter vi cykelugen med en cykeltur i Utterslev mose, hvor vi cykler mosen rundt så mange gange man kan og vil indenfor en bestemt tidsramme. På ruten vil der blive uddelt væske, druesukker o. lign.

 


cykeldag1

 

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Fritidshjemmet

Mandag - fredag
06.45 - 08.00
11.30 - 17.00

 

På skolefridage og ferier:
mandag - fredag
06.46 - 17.00

 

"Hjørnet"

Mandag - Fredag:
10.00 - 17.00

Vi holder i gennemsnit aftenklub to gange om ugen fra kl. 17.00 - 19.45. For nærmere informationer se under punktet generelt info og aftenklub.

På skolefridage og ferier:
Mandag - Fredag:
9 - 17.00

Billedpolitik

Billedpolitik

Læs mere »