Om Præstekær Fritidshjem

Præstekær Fritidshjem er en selvejende institution og er normeret til 106 børn i

alderen  6-10 år.

 

Gult Hus 2012 .. Hvidt Hus 2012
Gult Hus . Hvidt Hus

 

Fritidshjemmet er én institution, som holder til i to huse med en dejlig stor og rummelig legeplads med bålplads samt udeværksted.

 

Præstekær har gode fysiske rammer både indendørs og udendørs. Vi ligger i villakvarteret i Brønshøj med fem minutters gang til Brønshøj Torv samt Utterslev mose og så har vi gode muligheder for anvendelse af offentlig transportmidler.

 

Vores fornemmeste opgave er at skabe trygge rammer for børnene, så de kan udvikle sig på egne præmisser, og så forældrene har tillid til fritidshjemmet. Præstekær Fritidshjem er ikke et sted hvor børnene passes, men et sted hvor vi passer, udvikler og udfordrer børnene i deres dagligdag. Hertil har vi stuerne og kreative værksteder, som nogle af de rammer.

 

Endvidere skabes disse rammer og relationer både børn og børn samt børn og voksne imellem gennem vores åbne struktur. Vi har en åben struktur der indebærer, at børnene kan deltage i aktiviteter på kryds og tværs af husene, ud fra interesser og lyst. Dette er med til at spontaniteten og kreativiteten højnes i hverdagen. Endvidere styrkes børnenes nysgerrighed og selvstændighed i forhold til valg af deltagelse i en aktivitet. Vi er opmærksomme på, at alle børn ikke kan overskue at vælge til og fra. Her ser vi det som en vigtig pædagogisk opgave, at vi går ind og støtter samt motiverer det enkelte barn og samtidig også går ind og synliggør de forskellige tilbud Præstekær tilbyder.

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Fritidshjemmet

Mandag - fredag
06.45 - 08.00
11.30 - 17.00

 

På skolefridage og ferier:
mandag - fredag
06.46 - 17.00

 

"Hjørnet"

Mandag - Fredag:
10.00 - 17.00

Vi holder i gennemsnit aftenklub to gange om ugen fra kl. 17.00 - 19.45. For nærmere informationer se under punktet generelt info og aftenklub.

På skolefridage og ferier:
Mandag - Fredag:
9 - 17.00

Billedpolitik

Billedpolitik

Læs mere »