Facebook

Klubben har også oprettet en Facebook profil som vi opfordrer både de børn som har en profil eller jer forældre til at blive "venner" med. Vi syntes, det er en god måde for os at komme i kontakt med de børn som ikke bruger klubben dagligt, og vi bruger den især til hver mandag at informere om ugens program. Man finde vores profil på Facebook ved at søge via Google på Fritidsklubben "Hjørnet"  og vores er en profil og ikke en gruppe.

 

Vi har gjort os mange tanker om oprettelsen af denne, især når det gælder den alder "Facebook" anbefaler man skal være for at have en profil. Men vi mener at det er en forældre beslutning om jeres børn er gamle nok til at administrere en profil. Vi er beviste, om at det ikke er alle der har en profil, og derfor kan man hver mandag også finde de samme informationer på vores hjemmeside hvis man klikker på ugens program "Hjørnet" på forsiden.

De samme informationer bliver også skrevet på vores opslagstavle i klubben hver mandag.

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Fritidshjemmet

Mandag - fredag
06.45 - 08.00
11.30 - 17.00

 

På skolefridage og ferier:
mandag - fredag
06.46 - 17.00

 

"Hjørnet"

Mandag - Fredag:
10.00 - 17.00

Vi holder i gennemsnit aftenklub to gange om ugen fra kl. 17.00 - 19.45. For nærmere informationer se under punktet generelt info og aftenklub.

På skolefridage og ferier:
Mandag - Fredag:
9 - 17.00

Billedpolitik

Billedpolitik

Læs mere »